Rustic Bread, Sourdough Starter plus yummy Grissini
•RSVP! kathrynaitken2017@gmail.com
Au-delà du pain au levain - , pains
avec Wendi Petersen & Lea Stillinger
A DYI WORKSHOP - more ways to enjoy the delicious, nutrious digestible ease of fermented flours/gluten. Bring your questions, your appetite, take home containers for your own starter (2 cup covered) and rustic bread dough ( 8 cup covered) you make.
Cost is a donation of $20 to Meteque (so we can build and share in more fun events like this!)
ps 2 reduced cost places available upon request/places à prix réduit disponibles sur demande
Apprentissage pratique -- de diverses façons d'explorer la digestibilité des farines fermentées. Venez avec vos questions, plusieurs contenants ou sacs pour apporter votre pâte. Le prix d'entrée est un don de 20 $ à Meteque (pour financer et partager d'autres évènements semblables).
pré-inscription/register ahead at kathrynaitken2017@gmail.com
What do you need?
•RSVP! kathrynaitken2017@gmail.com
•2 cup container for starter ( we have Parisian ,Italian and now a 100 yr old starter from the Berkshire MTN. Bakery. Parisian will be featured
•8 cup mixing bowl and lid or saran wrap to take your flat bread dough home to bake
•$20 - a contribution to Meteque to help build more cool events in NDG. 2 reduced cost places available upon request
Quoi apporter ?
RSVP ! kathrynaitken2017@gmail.com
Contenant (avec couvercle) de 2 tasses pour
le levain
Bol de 8 tasses avec couvercle ou pellicule
en plastique, pour rapporter votre pâte à pain
Une contribution de 20 $ qui servira à
Meteque
Popularité
Distance
Prix
Conférences
Skillshare Sourdough bread, Grissini, starter to share
Skillshare Sourdough bread, Grissini, starter to share
variable
27 mars 2018 à 19h00 au 27 mars 2018 à 21h00
Description
ÉVÉNEMENT FACEBOOK