Rustic Bread with Sourdough Starter and PIZZA,
Au-delà du pain au levain - , pains, PIZZA,
avec Wendi Petersen & Lea Stillinger
A DYI WORKSHOP - more ways to enjoy the delicious, nutrious digestible ease of fermented flours/gluten. Bring your questions, your appetite, take home containers for your own starter (2 cup covered) and rustic bread dough ( 8 cup covered) you make.
Cost is a donation of $20 to Meteque (so we can build and share in more fun events like this!)
ps 2 reduced cost places available upon request/places à prix réduit disponibles sur demande
Apprentissage pratique -- de diverses façons d'explorer la digestibilité des farines fermentées. Venez avec vos questions, plusieurs contenants ou sacs pour apporter votre pâte. Le prix d'entrée est un don de 20 $ à Meteque (pour financer et partager d'autres évènements semblables).
pré-inscription/register ahead at kathrynaitken2017@gmail.com
What do you need?
•RSVP! kathrynaitken2017@gmail.com
•2 cup container for starter ( we have Parisian ,Italian and now a 100 yr old starter from the Berkshire MTN. Bakery. Parisian will be featured
•8 cup mixing bowl and lid or saran wrap to take your flat bread dough home to bake
•$20 - a contribution to Meteque to help build more cool events in NDG. 2 reduced cost places available upon request
Quoi apporter ?
RSVP ! kathrynaitken2017@gmail.com
Contenant (avec couvercle) de 2 tasses pour
le levain
Bol de 8 tasses avec couvercle ou pellicule
en plastique, pour rapporter votre pâte à pain
Une contribution de 20 $ qui servira à
Meteque
Popularité
Distance
Prix
Conférences
FULL - Sourdough DIY :Rustic loaf, PIZZA and starter/culture
Top 3 des applications pour pianos auto-jouants (Disklavier, PianoDisc, Spirio…)
Comment choisir le coach sportif qui vous correspond vraiment ?
Québec : quels sont les premiers gestes à poser pour protéger sa plomberie avant l’hiver
La qualité du sol à Montréal : pourquoi c’est important avant de construire ou rénover ?
1
Toutes les sorties
30
Concerts
38
Art & Musées
17
Festivals & Marchés
104
Party & Nightlife
7
Théâtre & Humour
90
Jeux & Attractions
166
Bars & Cocktails
1720
Restaurants étonnants
15
LGBT
944
Sports & Fitness
111
Danse
1015
Poutines
41
Coups de cœur de So Montréal

FULL - Sourdough DIY :Rustic loaf, PIZZA and starter/culture
variable
27 février 2018 à 19h00 au 27 février 2018 à 21h00
Description
ÉVÉNEMENT FACEBOOK